Jsi jako magnet, co mě svou silou přitahuje
Jsi jako oheň, co ve mně vášeň rozdmýchává
Jsi jako déšť, co ve mně tu vášeň uhasí
Jsi jako duch, co se kolem mě tiše plíží
Jsi jako hrdina, co mě neustále zachraňuje
Jsi jako poustevník, co ke mně cestu hledá
Jsi jako svěží vítr, co ve mně citovou bouři rozvíří
Jsi jako dobyvatel, co mě jako hrad dobývá
Zářivé..
18.09.2016 22:50:40 | Tvořilka Lenka
:-))
18.09.2016 22:54:35 | Misha