Miluj mě s něhou
Miluj mě s něhou, miluj mě dnes
na lásky volání hned odpověz
láska je varem, láska je žár
láska je bohem, láska je dar.
Míluj mě něžně, miluj mě dál
láska je život, láska je grál
vypila´s číši omamných květů
srdce své otevři celému světu.
Sobectví zmizelo dělit se chceš
po cestě z hedvábí radostně jdeš
rozkvetlé stromy na cestě tvé
svět je jak z pohádky, pryč je to zlé.
Přečteno 558x
Tipy 7
Poslední tipující: jitka.svobodova, danaska, bogen, Romana Šamanka Ladyloba, Fany
Komentáře (5)
Komentujících (5)