Každý ráno se s myšlenkou na tebe probouzím
Každou noc s myšlenkou na tebe usínám
Srdce bije na poplach,
když kolem mě tiše procházíš
Stáváš se mou inspirací,
při psaní mých básní
Vcházíš mi do mých snů,
v nich svoji vášeň nekrotíš
Ani nevíš, jak těžké je vedle tebe být
a při tom se tě ani nedotknout
Ani nevíš, jak těžké je na tebe nemyslet
Ani nevíš, jak je těžké bez tebe se probouzet
Ani nevíš, jak je těžké bez tebe usínat
Ani nevíš, jak je těžké se s tebou loučit
Ani nevíš, jak moc tě miluji
Krásné a spontánní, drahá Mysho... :-)
Pitom je dohromady, či se pletu? :-D Teď sama nevím :_))
12.09.2016 19:25:22 | Tvořilka Lenka