..hmm..to vyžaduje královsky vznešené jednání..
..a připravenost..myslet na druhé..
..ovšem..nezapomenout..ani na své vlastní potřeby.. :-))
11.02.2007 18:37:00 | isisleo
máš pravdu, ostatně jako vždy. Straší a nejdou odehnat..Roboti křičí DPH...že bych snad měla za to ještě platit?
11.02.2007 17:12:00 | mamina
S takovými je to těžké,pokud nemáš kačení žaludek,nebo sklerozu.Ale nakonec to časem vyprchá.Nebo toho člověka pochopíš a budete kámoši.
11.02.2007 16:47:00 | s.e.n