Láska není žádná hra,
láska není žádná ledová kra.
Láska není žádný klam,
lásku prožíváme v každém věku,
láska kvete v každém věku.
Láska v dnešním světě schází,
známe ji od dětských let až do stáří.
Uzasnilko,nadherne dilko..
24.05.2018 15:40:25 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA