Obchod
Anotace: Jak jsem potkal lásku...
Obchod
Na tržnici u stánku
zahlédl jsem Vietnamku.
Strašně se mi líbila,
na prodej však nebyla.
Za to Vietnamec na mě vytáhl z ledvinky
nádherné, značkové zlaté hodinky.
„Ťči sta pane ťči sta jen
a buďete spokojen.“
„Ne díky.“ Řekl jsem klidným hlasem.
Šikmík div že nespad na zem.
„Já nemám zájem o vaše braky
kliďte se z cesty nebo umřete strachy!“
„Mám však zájem o vaší paní.
Můžete mi ji půjčit k ohmatání?“
„To ńení má paní a už ńerozumím česky!“
Odpověděl šikmík a klidil se mi z cesty.
Komentáře (1)
Komentujících (1)