Lusknutím prstů
Anotace: vzpomínky zmizí... Taky byste někdy nejradši lusknutím prstů zapomněli?
Jak stín ve snu ztrácí se ve tmě,
a ve dne před zrakem vrací se ke mně,
jak mlha mezi prsty potichu proplouvá,
a rozum srdci každý den domlouvá.
Lusknutím prstů vzpomínky zmizí,
to přání jest hluboce ryzí.
Přečteno 435x
Tipy 5
Poslední tipující: mirecek, CoT
Komentáře (1)
Komentujících (1)