Anotace: Ve snech jsem tě vídaval K tvým nohám jsem ulehal Z měs&iacu...
Ve snech jsem tě vídaval
K tvým nohám jsem ulehal
Z měsíce jsem ti utkal peřinu
Prach hvězd jsem ti místo vody nosil
Má tětiva sto růži vystřeilla pro srdce tvé
Ale žádný tón z tvého srdce jsem naoplátku neslyšel
Tak alespoň se stalo, to co jsem si tajně přál pro tebe
Že, tón drnčících kopyt hříběte utkvěl v duši tvé
A pro sebe si namlouvám, že mlčky si pro mě hrála alespoň
mollové cé
:) někdy stačí málo*
20.08.2016 13:28:44 | Ragnell