Zamilovaný lhář
Píšeš, že rád mě máš, v zápětí se s jinou objímáš.
Píšeš, že já jsem tvá jediná, která tě teď zajímá.
Píšeš, že tvé srdce je mé jen ,
avšak s jinou chceš být celý den.
Píšeš..ne už nechci to dál číst,
proč neumíš zo všechno říct?!
Teď už je pozdě, už zájem nemám.
Ty nejsi ten, koho pro své srdce hledám.
Jsi jen lhář, co může psát,
o tom, že neví, co je to mít rád.
Komentáře (2)
Komentujících (2)