Pozornost ***
Anotace: Tvá pozornost je mi vším jako hudba kterou slyším
Tvá pozornost je mi vším
jako hudba kterou slyším
tóny které zní v mé hlavě
kódy které luštíme hravě
a vnímám slova a souvětí
namísto polibků a objetí
mi píseň od tebe přiletí
jako náklonost a přijetí
že jsme si stále blíž...
jen ty mě znáš a víš
po čem tak moc prahnu
jen slyšet čistou pravdu
a bojovat dál za lásku
sundat si z očí pásku
a vidět krásy vesmíru
jsou stvořené na míru
jako my a síla magnetu
se přibližujem na netu
pro zázračnou planetu.
příslib sblížení vane tu.
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: laiknadruhou, Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)