Anotace: o tom, jak může bolet ztráta milovaného...
Sbírka: Ani jeden z nás, Vzpomínka na babičku
Ve snech tě potkávám,
a lásku ti v nich vyznávám.
Ve snech tě poznávám,
v nich mě k hříchu jen svádíš.
Lásku, co jsem k tobě cítila,
jsi vykopal hrob a tobě teď
do očí říkám stop.
Tvé odmítnutí mě ranilo,
když mé tělo po tobě toužilo.
Mým citům ses vysmíval
a jen si se mnou hrál.
Dal´s mi naději,
kterou jsi mi vzal.
Otevřela jsem ti celé svoje srdce
a dala ti ho na své dlani.
Tvé odmítnutí mě ranilo,
když mé tělo touhou plálo.