Láska žhavá jako oheň, co v krbu praská
Láska něžná jako květina, co v parku rozkvétá
Láska temná jako noční obloha, co je zatažená
Láska průzračná jako čistá voda, co řekou protéká
Láska zakletá jako čas, co se těžko získává
Láska ztracená jako věčnost, co se těžko nalézá
Láska zamčená v kleci, co se těžko odmyká
Láska pevná jako skála, co se nikdy nezřítí
Láska hravá jako oblíbená hračka, co se nikdy neomrzí
Láska záhadná jako křížovka, co se nikdy nerozluští
Láska mocná jako čarodějka, co každého okouzlí
Láska kouzelná jako flétna, co v našich srdcích jako hudba zní
Láska přitažlivá jako žena, které se těžko odolává
Láska trpělivá jako růže, která pomalu rozkvétá
Láska není pouhý sen, lásku prožíváme každý den
Nestačí jen slova rozdávat, lásku musíš žitím dokázat
Láska nám v srdci zůstává a nikdy nepřestává
Láska je vznešený cit, bez kterého nelze žít
Čeština má hodně sloves a všechny úplně všechny se vejdou do lásky. Neboj. Člověk má dar, že milovat může ikdyž není milován. To milovat, se dostaví potom. Fajne.
23.08.2016 10:35:54 | VEDz RVAHEs
Děkuji za krásná slova. Píšu, co cítím a jak to cítím. Tahle báseň byla napsaná během půlhodiny. Jsem ráda, že se líbí.
23.08.2016 23:51:50 | Misha