Stará lípa
Anotace: Další z básní o lásce :)
Sedí panna pod starou lípou
mlčky přemýšlí o nás dvou
stejně jak se světy hýbou
Snad stejně budeš navždy mou
Sedí panna pod zkvetlou jabloní
plete si věneček z pampelišek
Její krása až k nám zavoní
lásku nevyčteš z žádných knížek
Sedí panna pod zralou třešní
dotýká se mě hebkou dlaní
Touha k ní je však dnešní
před naší láskou se každý klaní
Komentáře (4)
Komentujících (3)