Umírající světlo blankytu
polité krví zapadajícího slunce
Ptám se, kde jsi, když nejsi tu?
poslední hřejivé paprsky
vyprovází stáda červánků
S kým uleháš teď ke spánku?
vzpomínám na první setkání
šeptal jsem ti útržky veršů
čekání na malý náznak
na jediné tvé pozvání
útok nebojácných střelců
kteří dobývali srdce dívky
oči sledující tvé křivky
při postupu každou fází
Používám už jen otřepaných frází?
https://www.youtube.com/watch?v=W2BM8ZJXOds
Nějaká smutná se mi zdá...
24.08.2016 15:23:51 | Philogyny1
Ano, to je pravda ;-), jako kdyby se mi smích kdesi schoval a já ho musím hledat :-)
24.08.2016 15:26:38 | Kubíno
Já si počkám, až se zase začneš smát... *)
24.08.2016 15:34:00 | Philogyny1
Tak jen doufám, že někde kvůli mně nevystojíš důlek :-) :-D
24.08.2016 15:34:30 | Kubíno