Pro mě jsi nekonečnou pouští, kde nikde nezačíná
Pro mě jsi nekonečným snem, kde nikde nekončí
Pro mě jsi zakletý v čase, kde se mi ztrácíš
Pro mě jsi nedostupný cíl, kam nikdy nedosáhnu
Pro mě jsi milý sen, co si každou noc zdát nechám
Pro mě jsi tajemnou hádankou, kterou nikdy nerozluštím
Pro mě jsi krásnou pohádkou, kterou nikdy nedokončím
Pro mě jsi tajnou láskou, kterou ve svém srdci navždy uchovám
Pro mě jsi vysněným princem, který mě z mého zámku vysvobodí
Pro mě jsi tajemným cizincem, který mě se svým domovem seznámí
Pro mě jsi svůdným kovbojem, který svým lasem moje srdce chytí
Pro mě jsi udatným rytířem, který mě vždycky ochrání
Pro mě jsi hrdina, co se nikdy nevzdává
Pro mě jsi badatel, co mě od shora dolů zkoumá
Pro mě jsi dobyvatel, co mě jako hrad dobývá
Pro mě jsi pomocník, co mi v nouzi pomáhá
Pro mě jsi rádce, co mi vždycky dobrou radu dává
Pro mě jsi zachránce, co mě neustále zachranuje
Pro mě jsi cestovatel, co za mnou rád cestuje
Pro mě jsi bojovník, co o mně bojuje
Pro mě jsi něžným pohlazením, co mě chladnou nikdy nenechá
Pro mě jsi sladkým pokušením, kterému se těžko odolává