Říkej mi
Anotace: ...člověk by si přál tolik toho slyšet....
Jsi slza v oku mém,
sen co není snem.
/říkej mi/
Sladký polibek z lásky,
jsi jako moudré vrásky.
/říkej mi/
Pohlazení uprostřed noci,
princezny existují,tak přeci.
/říkej mi/
Jsi růže mezi trním,
jsem snad blázen,když to tvrdím?
/říkej mi a já to polibkem stvrdím/
Komentáře (1)
Komentujících (1)