u té předposlední básni jsem si říkala jakpa dlouho ti ten úsměv vydrží ...
nevím jak tvá milá
ale já se na ty hvězdy
včera večer opravdu koukala
perfektně rámovaly obraz
chvíle co jsem přežívala
28.08.2016 18:28:43 | Romana Šamanka Ladyloba
Jsi velmi něžný. Jestli miluješ, jako píšeš, určitě se vrátí. Krásný den.
28.08.2016 06:39:11 | Iva Husárková