Znám jednoho muže,
o kterém se mi každou noc zdá.
Překrásné oči i úsměv má,
možná, že právě ted slyší tahle slova,
možná, že už ví, že je to on.
Znám jednoho muže,
který přede mnou svoje city ukrývá.
Znám jednoho muže,
který přede mnou utíká.
Znám jednoho muže,
který se přede mnou schovává.
Znám jednoho muže,
který jisté kouzlo v sobě skrývá.
Znám jednoho muže,
který mě pohledem vyzývá,
at jdu k němu blíž.
Znám jednoho muže,
o kterém snít smím,
to jediné mi zbývá..