Dva plameny
Jako dva plameny
byli jsme zrozeni
jak horské bystřiny
čistí a bez viny.
Osudem spojeni
srdcem jsme vedeni
nikdy nezlomeni
touhou jsme živeni.
Láskou odkojeni
časem nezlomený
pro sebe stvořený
osudem souzený.
Konečně spolu
v radosti, v bolu
u lože i stolu
díky, že pospolu.
Přečteno 592x
Tipy 6
Poslední tipující: Misha, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)