střípek
z rozbitého srdce
zabodl se
do Tvých dlaní…
prosím -
nehlaď mne už více
jsem bolavá...
lásko má…
jako nůž
ten střep tělem
proniká…
lásko má…
nechej mne
umřít v mechoví
ať se mi uleví...
lásko má…
nechej mne tam
samotnou -
rusalky si mne
odnesou
až vše
ve mně se přetočí...
lásko…čí?