Ty, ďáble! Mám pro Tebe tak nějak slabost. Jen proto, že Ti můžu říkat: Ty, ďáble... fakt za jednu pusu? Jsi velmi štědrý. Slyšet srdce je nekrásnější hudba na světě. A pak, když je tvor teplý. Jak je studený, jde to do kytek. Buch... buch... buch... snad jsem Tě nerozladila, je to moc konejšivé... Tvá báseň. Děkuji za ni. Krásný den. P.S. Navrhuji Tě do mýtů. Jako výjimku potvrzující pravidlo. Ty, Ďáble... (promiň, ještě jednou jsem musela).
30.08.2016 10:08:35 | Iva Husárková