Jen pro Tebe
Chtěl bych vidět růžového slona
stát vzpřímeně jako svíčku
a vykouzlit tak úsměv
na tvém líčku
maličká
a
koníčka
když přeskakuje
tyčku a pak taky tebe
a chtěl bych vzít kus nebe
a pověsit ho Tobě nad postýlku.
Přečteno 539x
Tipy 9
Poslední tipující: Kubíno, Romana Šamanka Ladyloba, Lioness, Fany, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)