Obraz
Na žlutavém starém papíru vidím nakreslený tvůj obličej,
který se usmívá...
Tužka položena vedle, potřebovala by ořezat,
možná by jsi byl ještě dokonalejší a krásnější.
Ovšem nezbyla síla v těch rukou, které ten dokonalý obraz malovaly.
Tak tu sedím já v trávě a v hlavě mám absolutní prázdno.
Jsem šťastná, že tu jsem sama, že nemám starosti a ty jsi daleko.
Obraz otáčím, už se na něj nebudu dále dívat,
otáčím další kapitolu svého života.
Dole na obrubníku leží zmuchlaný papír s tvým obrazem,
a já už odcházím malovat něco jasnějšího.
Sebe.
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, zdenka, Fany, jitka.svobodova, Misha
Komentáře (3)
Komentujících (3)