Anotace: Jedna dvě a tři Cigareta na tahy tři Vidina o kráse a &scar...
Jedna dvě a tři
Cigareta na tahy tři
Vidina o kráse a štěstí
Zmizela rychle jako dětství
Povězte mudrci
Proč tak dlouho prší
Vyjdu ven a žadné slunce
A zase prší
Kapky deště povídájí o životě
Tvé mokré vlasy se skryly ve tvaru růže
Pohlaďme se po tváří
Oči naše se už koukají nudně
Snil jsem po dívce cudné
A jsi to ty