Anotace: *
Já hledala tajná znamení,
čekala jsem a věřila,
vtesaná v bílém kameni,
jako bych ani nežila.
Čekala jsem, až se vrátíš,
dřív, než skončí dnešní svítání,
dřív, než mě, lásko, zase ztratíš,
schovej mě rychle do dlaní.
Ivanko, jsem za ni ráda...kvůli Tobě...úsměv.z.
04.09.2016 19:23:21 | zdenka
Děkuji moc. Krásný den. :-)
05.09.2016 05:07:23 | Iva Husárková
... řvu... jsi mě dojala... děkuju :-)
04.09.2016 09:03:23 | Iva Husárková
Tak dnes ukázala svoji jemnou tvář i dívka Iva, vidím tu zlatou svatozář kolem jindy drsné paní :-)!
04.09.2016 08:50:45 | Fany
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?