Věřím
Kdykoli mi fouká vítr do zad a rozlétají se mi vlasy všude okolo obličeje,
vím, že nade mnou jsi a chráníš mě.
Miluješ nás, dáváš nám sílu překonat překážky,
chceš abychom byli silnější.
Plníš mi přání, někdy i nemile, ale určitě k tomu máš důvod.
Někdy nerozumím té cestě po které jdu,
ale je to svoboda konečně nechtít odpověď.
věřím v to, že vše má svůj důvod, který se v pozitivní promění po určitém čase.
Vím že pro mě chceš jen to nejlepší.
Ty jsi ve mě, jsi ve větru, jsi ve vodě.
Děkuji.
Přečteno 432x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
Komentáře (2)
Komentujících (2)