Do spár
Anotace: ...nádherná a žádoucí..
Do spár lásky polapen
usínám v tichu
na loži odstrojen
čekám na svou vílu
jež ke mě ulehne
v měsíčním svitu
nožky jemně přivine
ke rtům
nejkrásnější vůni ze všech
jistojistě znám
když se zuje
nožky ji hladívám
nejkrásnější v duši pocit
když se zadívám
do očí a soucit
uvítám
Přečteno 343x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, Iva Husárková, knihomolka, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)