Rozum neposlouchám, co mi radí
Srdci naslouchám, co mi velí
Boj o tvou lásku jen tak lehce nevzdám
Cítím, že je mezi námi víc než se zdá
Cítím, že mezi námi oheň plápolá,
stačí jeden dotyk a už naše těla hoří
Plout proti proti proudu touhy
rozvířenou mnou, ach ne, co s tím?
Ty si s tím hravě poradíš
Plout proti proudu vášně
rozdmýchanou mnou, ach ne, co s tím?
Jen ty tu vášeň uhasíš
Plout proti proudu lásky
unášenou mnou, ach ne, co s tím?
V srdci mi zůstává a neodchází
Plout proti proudu hříchu
dřímajícím v našich srdcích,
ach ne, co s tím?
Jen ty ho zastavíš
Plout proti proudu štěstí,
nalezeným na společné cestě životem,
ach ne, co s tím?
Jen my to společně zvládneme