Anotace: .
Vím, že ti zase podlehnu,
když vytáhneš králíka z klobouku.
Vlákáš mě do svého snu,
položíš na louku
plnou voňavých květin
se sladkými jinotaji.
Budu tam, kde předtím,
budu v ráji.
Tak to chodí... kdybychom žili pořád v ráji, jak bychom ho poznali? Krásný den. :-.)
11.09.2016 05:21:27 | Iva Husárková
Tentokrát jen tiše postojím, a přiložím buřinku k srdci.
08.09.2016 17:42:38 | klaun
kouzelná básnička, zpříjemnila den, díky moc :-)
08.09.2016 12:25:23 | Jenda P.
Jsi taky kouzelný i Tvůj komentář. Potěšil mě. Děkuji moc. Krásný den. ?-)
08.09.2016 12:37:35 | Iva Husárková