Rozvod
On a ona - jeden strom.
Slnečný jas šantil v ňom.
V búrkach chytal blesky.
Odumreli ratolesti.
Spálil ich egoizmu hrom.
Nenávisť stavia láske obelisky.
Přečteno 612x
Tipy 8
Poslední tipující: mirecek, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)