Sbohem
Žijeme bez lásky a nebo s láskou
srdce jak bubliny najednou splasknou
jizvy pak na srdci bolí a bolí
cítíš se potom jak spráskaný holí.
Tělo jak bez duše v minovém poli
oči jsou rozteklé a plné soli
srdce už netepe vleče se s bolem
po krásném snu řekli jsme sbohem.
Přečteno 344x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, milenium, Romana Šamanka Ladyloba, Allegar, Kett, Fany, Misha, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)