Tvý jméno celým mým tělem vibruje
Tvý jméno mi v srdci jako věčná hudba zní
a nikdy neodezní
Tvý jméno, jak sladká píseň v mým srdci se zpívá
a nepřestává hrát
Tvý jméno je, jak pohlazení po mý duši
Tvý jméno v mým srdci jako rajská hudba
rezonuje a stále se opakuje
Tvý jméno je nejkrásnější ze všech jmen, co znám