...tak mně tam čekej
na druhé pasece
víš, za tím lesem
co čerti žení se
Poznáš mne podle
vlčích zubů
chlupaté uši
neboj,nekoušu
Bylinky hořké
nechej doma
tam rostou sladké
jak nebeská mana
Pozor však dej si
na vraní oko
čtyři listy má
v hrobě si najisto
Meduňku jemnou
na spaní, citrónovou
přidej si k ní
mářinku vonnou
a trošku máty
vodní či peprné
a kvítek podběle
i divizny léčivé...
:-)))
12.02.2007 18:20:00 | Lupus
Proč bys mě nepotkal
občas na pastvinách?
Snadno mě poznáš,
vždyť budu na bylinách...
Koště mám v předsíni
pro snadné létání...
a že jsem troufalá?
Úsměvu se nebráním...
:o)
moc hezká básenka!!
12.02.2007 15:22:00 | Cecilka