Anotace: Jsi ten, kdo mě rozpláče, ale i rozesměje Jsi ten, co někdy v noci op...
Sbírka: Ani jeden z nás
Jsi ten, kdo mě rozpláče, ale i rozesměje
Jsi ten, co někdy v noci opustí mě,
ale i při snu zlém, obejme mě
Jsi ten, který mi dodává nejvíce síly,
jsi jako slunce, co krásně mě hřeje
Jsi ten, který mi dodává nejvíce odvahy
Jsi ten, který mi dodává pocit bezpečí
Jsi ten, který chrání moje tajemství
Jsi ten, který mi plní moje tajná přání
Jsi ten, který se mi vkrádá do snů
Jsi ten, který se mě váhá o schůzku požádat
Jsi ten, který svůj boj nevzdává
Jsi ten, který mou pomoc neodmítá
Jsi ten, který se mě oslovit nebojí
Jsi ten, který mě v nouzi zachraňuje
PŘEKRÁSNÉ...
11.09.2016 17:12:00 | Tvořilka Lenka