Anotace: ...
Čekám
na láskyplná slova, která již nepřichází
Klekám
před sílou, co se nad námi stále vznáší
Stékám
do záhybů života, v nichž ležíme zcela polonazí
Lekám
se konců, z nichž se mi srdce zmrazí...
vše se zas vrátí, a oheň srdce rozmrazí. Posílám květ z klopy jen tak pro radost
13.09.2016 21:23:44 | klaun
hezké..a jsou ještě další ...ám :)
13.09.2016 11:35:12 | J's ..
Líbí :-).
13.09.2016 05:44:23 | Fany
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?