Anotace: ...
Obestřela jsi mě
celého
svou bytostí
i touhou
po okamžicích
kdy mohu dýchat
vůni Tvých vlasů
dotýkat se
nejen
Tvých paží
a hledět
do nekonečné
obklopující modři
vesmíru...
Stačí pár slov, když umíš naslouuchat
13.09.2016 23:24:14 | jitka.svobodova
Ano, i málo slov dokáže hodně povědět...děkuji :-)
14.09.2016 18:18:40 | Zbynislaw Thinkiewicz
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?