Nukleárna romantika
Anotace: Atom pretlakovou vlnou utiekol za molekulou
Večer v telke započul som
krátku správu redaktora
v Tušimiciach sa vraj stratil
jeden atom z reaktora
Ticho ako pred búrkou
vietor ani nežmurkol
atom pretlakovou vlnou
utiekol za molekulou
To zas budú reakcie
a zelených protesty
ochranári všetkých krajín
postavia sa do cesty
Molewkula zvodne bliká
ožiarená lúčmi gama
Nukleárna romantika
už nebude lietať sama
A tak atom s molekulou
reaktoru zbohom dali
odleteli do Rakúska
potajomky sa tam vzali
To zas budú reakcie
atómové protesty
Nukleárne erekcie
vydali sa na cesty
Atom pretlakovou vlnou
utiekol za molekulou
a tak večný samotár
do lásky sa zamotal
Molekula bude mama
vyžaruje lúče gama
Nie sú to len rečičky
vraj čakajú detičky
Atomové dvojičky
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: Martyn
Komentáře (9)
Komentujících (9)