Nebyla tady už někdy dřív? Ale i kdyby jo, nevadí mi to v opětovném bodování... je prostě skvělá ;-)
12.02.2007 18:12:00 | Levandule
.... jestli je Jarda přezrálej .... tak já jsem již dávno zhnilej jako hruška hnilička ...
******************************************************************
Je to tak Jeníku-Šmudlíku, .... motýlí poletování jednou skončí ...
.... a nezbývá než doufat ....
že každé zboží najde svého kupce ....
.... chytrá horákyně .... napraví tupce ...
na každého zbude .... jen ne .... na hlupce ...
12.02.2007 15:45:00 | HarryHH
Měníme se, jene .. no, možná, že zrajeme, nebo se nacházíme a procházíme sebeproměnou .. toť vývoj ! :))
12.02.2007 11:27:00 | Alci
láska:)...jo dva jsou vždycky víc než jeden...to je ale moudro,co?...hm...mlčím..radši:)
12.02.2007 09:42:00 | Lizzzie
... připomněl jsi mi Pana Tau ... "Von je dva" ... "Von je dva!" ...
... prej blbě KVOkám ...
12.02.2007 09:36:00 | JardaCH