popravdě, netuším její důvody
a ráda čtu tvé básně
ale mám chuť na ty slova reagovat asi takhle:
dobít? jako baterku?
nebo jako boxovací pytel?
to raději big-beat
dostat?
jako zboží v krámu?
nebo jako přechytračit?
to raději
sama bude tančit
mít? jako vlastnit?
17.09.2016 23:22:20 | Romana Šamanka Ladyloba