Na křídla padal prach
zachycen dlaní
v siločarách působí tak
že má křivka se mění
ve spánku procitnu
jako bájná Andromeda
líbej mě
potichu
po lžičkách končícího léta
...
a to je fajn, že končí po lžičkách...a ne jako když utne...:)
19.09.2016 15:08:52 | maryshka