Chci papírovou růži
střelenou kuší
Amora
na rty lžičku marmelády
loučení s pusou
na špičku brady
pořád dokola
rozesmáté každé ráno
všude... no znáte to
prostě neustláno
vůni v kůži po milování
noc co se brání
svléknout do svítání
chci stopovat!
A když už tu - i když papírovou - růži budeš mít, nezapomeň ji zalévat. A nebo mít malého nebo velkého prince, co se o tu růži i Tebe postará...
19.09.2016 19:25:58 | Elisa K.