Loučím se...
Vracím Ti lásku,
ani nevíš,jak to bolí.
Psal jsi,máš doma zas svou ženu
začínáš s ní být šťastný.
Přestřihávám naši lásku,
jako kámen padá do prachu
uplynulých dní.
Láska k Tobě
se do mého srdce vryje
a zůstává jizva vzpomínek.
Komentáře (2)
Komentujících (2)