U konce
Anotace: Zvláštní zastavení lásek minulých.
Zazděná pevnost
pustý obraz bez rámu
odraz hladiny
drolící se
po vlnách černa svítáním probouzené tmy
Marně se tlačí rozechvění
Iluze nenávisti
a hra na lásku
zakopává o pocit prázdna
vcházející do přivřených dveří
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková, Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)