Budoucí milenci
Neznají se,
a touží dotýkat
jeden druhého.
Vdechnout svou vůni,
vnímat zrychlený tep.
Pomalu klesat na polštář,
šeptat medová slova,
líbat horké rty,
klesat níž a níž.
Spojit duši s tělem
a letět ke hvězdám.
Komentáře (4)
Komentujících (4)