JJ, jednou to bude pokračovat, až to nebude mít konce, a pokud to má konce, tak to ještě není ono :)
22.09.2016 13:28:37 | Taya
Dívám se do plamene svíčky, které každé ráno zapaluji a vidím tančící postavu... dívá se na mě s láskou a něhou a já vím, že to je to, po čem toužím... prosím, ať to pokračuje. Líbí. :-)
21.09.2016 04:03:18 | Iva Husárková