Jdi
s osudem co ti dal
neotáčej se!
vždyť děj je ještě v oponách
divadlo citů
láska mezi publikem
dej mi kousnout
jen trochu hříchu
rty s příchutí sladidlem
Ó baby kam jsi šel!
poslední punčochy
roztrhla jsem
Ó proč je všechno tak jiný
tón v hlase
a pak...ty lidi!
tišící tvůj stesk
Ó co bude zítra
co bude dnes???