Dívka noci
Anotace: Sny sladší než realita
Dívka ze sna zjevila se,
Ve své čisté ženské kráse,
Slečna noci mi zas mizí,
I když usnu, jsme si cizí,
Krásko snů kde tě mám?
Před světlem tě nehlídám..
Přečteno 436x
Tipy 11
Poslední tipující: Kubíno, Lioness, Květka Š., jitka.svobodova, Misha
Komentáře (2)
Komentujících (2)