V srdci mém
Odpusť mi prosím zvědavost
odpusť mi prosím mou trýzeň
život mě chce vzít na věčnost
a tak ti zpívám píseň.
Na vzdory lačnému osudu
chtěl jsem ti vše co mám dát
že tady dlouho nebudu
o tom si nebudem lhát.
Ještě pár lačných objetí
dotyky rukou i tváří
slzy jsou plné dojetí
hlavně, že slunce září.
Sepni své vlasy do copu
otevři srdce mému
červenou růži na klopu
a kousek diadému.
Nedal jsem mnohdy najevo
že tě mám tolik rád
musím to zaklepat na dřevo
a jenom se usmívat.
Barevnost křídel života
chtěla se rozlétnout
v tichosti přišla samota
k věčnosti musím plout.
Zůstávám v skrytu stále tvůj
zůstávám v srdci tvém
hlavně mě lásko nelituj
navždy jsi v srdci mém.
Přečteno 458x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Fany, Misha, Iva Husárková, Nikita44, jitka.svobodova, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)