Okvětní lístky růže rudé,
co až odkvete, copak mi zbude?
Zbude ti příslib a zbude ti přání.
O tom co můžeš mít nemáš zdání.
Zavřela oči, k sobě přitiskla víčka.
Jen neplač má maličká,
už jsme staří na psaníčka.
Hlavu zlatavou schovala do dlaní.
Jen pojď ke mně, přitul se.
Přivila se, mačkajíc v ruce to psaní
Proud slz stále však řinul se.
Plakala maličká a sní celý svět,
srdce diváků až usedalo.
A v tu chvíli rozvinul se ten zapomenutý rudý květ.
tak tuhle si schovám, povedla se ti ...
26.09.2016 21:37:03 | klaun
Děkuj :)
27.09.2016 09:41:31 | Klára Němcová
Samozřejmě už tak činím děkuju:-)
27.09.2016 16:06:14 | klaun
Omlouvám se, jen mi uteklo i, potvora jedna!!! Až tak arogantní ještě nejsem ... Teda snad
27.09.2016 16:43:18 | Klára Němcová