V čase, kdy se vidíme
kdy po sobě snad toužíme
v čase vyměřeném minutami
v tom čase, kdy jsme vzácně sami...
říkej mi
že máš mě rád
že jsi víc než kamarád
že srdce otevřelo svoje brány
že vzácný úkaz mezi námi
že spatřil jsi, co jiný nehledal
a další smysl má žít dál.....
Zdá se, že ještě nejsi tak docela ztracený případ, jak jsem se bál po přečtení některých předchozích příspěvků...:-)
15.10.2016 18:20:03 | Kozoroh 1
jeden aby se roztrhal, dávám tip a mizím vdál.
27.09.2016 16:38:03 | klaun